Você está aqui: 

>>>>

Dr. Holman Endre

Dr. Holman EndreUrologista, ... (Kecskemét)

 


Descrição

A Szentesi Városi Kórház urológiáján kezdte pályafutását, majd a Kecskeméti Megyei Kórház urológus adjunktusaként állt alkalmazásban. A következő években a jemeni Arabia Felix Hospital Sanáa-ban mint osztályvezető főorvos folytatta gyógyító tevékenységét. Jelenleg a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház urológiai osztályának vezetője, emellett magánrendelést is vezet. Urológiai betegségek teljes körű kezelését végzi úgy, mint a vesekövesség, prosztata elváltozások kezelése, prosztata rákszűrés, húgyhólyag betegségeinek gyógyítása, merevedési zavarok kezelése.

Mapa:

As fotos:

Comentários fidedignos

ULTRAHANG VIZSGÁLAT

10Kecskemét - 2018.12.01.

AZ EMBERSÉG !

Minden szempontból és tekintetben tökéletes !

Időpontot foglalni könnyen és egyszerűen tudtam, gyorsan elértem őket, a rendelőben fél óránál kevesebbet kell várnom.

Az orvos aprólékosan megvizsgált, ami kb. 25 percig tartott, utána világosan, jól érthetően és abszolút biztonságot adóan tájékoztatott.

A vizsgálat közben egyáltán nem éreztem fájdalmat. Az orvosról azt lehet mondani, hogy kiemelkedően finom modorú, alapos és kimagaslóan felkészült volt szakmailag.

Az ár-érték arány példás.

Emberséges: 10/10
Lelkiismeretes: 10/10
Ajánlanám: Igen!

PROSZTATA VIZSGÁLAT

9.7Kecskemét - 2018.11.30.

kedves volt és megnyugtató

kissé részletesebb tájékoztatás

Az időpontfoglalás pofon egyszerű és azonnal tudtam időpontot foglalni, a rendelőben több, mint fél óra várakozás után fogadtak csak.

Az orvos aprólékosan megvizsgált, ami nagyjából negyed óráig tartott, utána világosan, jól érthetően és abszolút biztonságot adóan tájékoztatott.

A vizsgálat alatt enyhe fájdalmat éreztem. Az orvosról azt lehet mondani, hogy kiemelkedően finom modorú, alapos és kimagaslóan felkészült volt szakmailag.

Az ár-érték arány példás.

Emberséges: 10/10
Figyelmes: 10/10
Ajánlanám: Igen!

UROLÓGIAI VIZSGÁLAT

10Kecskemét - 2018.11.29.

Szakszerű, kedves, pontos

Gond nélkül tudtam időpontot foglalni, miután szinte azonnal elértem őket, a rendelőben gördülékenyen, pillanatok alatt fogadtak, 0 percet várakozás után.

Az orvos aprólékosan megvizsgált, ami 15 percnél rövidebb ideig tartott, utána világosan, jól érthetően és abszolút biztonságot adóan tájékoztatott.

A vizsgálat teljesen fájdalommentes volt. Az orvosról azt lehet mondani, hogy kiemelkedően finom modorú, alapos és kimagaslóan felkészült volt szakmailag.

Nem vagyok teljes mértékben elégedett az ár-érték aránnyal.

Figyelmes: 10/10
Szakmaiság: 10/10
Ajánlanám: Igen!