Você está aqui: 

>>>>

Dr. Adrienn Zádor

Dr. Adrienn ZádorDentista, ... (Miskolc)

 


Descrição

A fogászati rendelője Miskolc egyik csendes kertvárosi részén található. A rendelő korszerű berendezésekkel van felszerelve, Jelenleg csak modern, CE minősítésű eszközöket használ. Az egységkészüléken és széken kívül rendelkezik egy minimális sugárkibocsájtással dolgozó digitális röntgen készülékkel is és természetesen minden olyan műszerrel (pl. polimerizációs lámpa, ultrahangos depurátor, elektrokauter) amely ma már elengedhetetlen a fogorvosi rendelőben.

A hagyományos fogorvosi tevékenységeken kívül (foghúzás, fogtömés, gyökérkezelés, rögzített, vagy kivehető fogpótlás, fogkő eltávolítás) az esztétikai fogászati beavatkozásokat is végez (fogfehérítés, fogékszer beragasztás). A fogtömésekhez is esztétikus anyagokat használ, kérésre technikai tömések (inlay) behelyezését is elvégzi. A széles körben ismert műanyaggal, vagy porcelánnal leplezett fémvázas rögzített fogpótlásokon kívül vállalja természetes hatású, fémváz nélküli cirkónium fogművek elkészítését is.
A rendelő előtt a parkolás egyszerű. Busszal, villamossal is megközelíthető, a Győri kapui megállóktól (Gyula utca illetve Örs utca) kb. 200 méter séta.

Mapa:

As fotos: