Você está aqui: 

>>>>

Dr. Endrődi Tamás

Dr. Endrődi TamásGinecologista, ... (Cegléd)

 


Descrição

1985-ben a Szegedi Orvostudományi Egyetemen szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 1989-ben szülészetből és nőgyógyászatból tett szakvizsgát. Jelenleg a ceglédi Toldy Ferenc Kórház és Rendelőintézet szülész-nőgyógyász szakorvosaként végez gyógyító tevékenységet. Szakrendelésein főleg általános nőgyógyászati vizsgálatok elvégzésével, terhesgondozással, rákszűréssel, változókori problémák kezelésével foglalkozik.

Mapa:

As fotos:

Comentários fidedignos

NŐGYÓGYÁSZAT VIZSGÁLAT

9.6Cegléd - 2018.11.29.

Magabiztosság

Az időpont foglalásról csak pozitívat lehet mondani, könnyen és azonnal tudtam időpontot foglalni, majd miután megérkeztem a rendelőbe, 15 percen belül fogadtak.

Az orvos aprólékosan megvizsgált, ami nagyjából negyed óráig tartott, utána világosan, jól érthetően és abszolút biztonságot adóan tájékoztatott.

A vizsgálat szinte teljesen fájdalommentes volt. Az orvosról azt lehet mondani, hogy igazán finom modorú, alapos és kimagaslóan felkészült volt szakmailag.

Az ár-érték arány példás.

Gondosság: 10/10
Emberséges: 10/10
Ajánlanám: Igen!

HÓLYAGSÉRV VIZSGÁLAT

9.5Cegléd - 2018.11.20.

Hogy elintézte, hogy még aznap megműtsenek!

Az áraikon.

Időpontot foglalni könnyen és egyszerűen tudtam, gyorsan elértem őket, majdnem 1 órát kellett várnom.

Az orvos aprólékosan megvizsgált, ami kevesebb, mint 60 percet vett igénybe, utána nem kellően érthetően és biztonsgáot adóan tájékoztatott.

A vizsgálat közben egyáltán nem éreztem fájdalmat. Az orvosról azt lehet mondani, hogy bámulatosan finom modorú, alapos és kimagaslóan felkészült volt szakmailag.

Az ár-érték arány példás.

Figyelmes: 10/10
Aprólékos: 10/10
Ajánlanám: Igen!