Você está aqui: 

>>>>>

Vitalitás Fogászati Központ

Vitalitás Fogászati Központ Dentista, ... (Budapest, XVI. kerület)


Você só tem que pagar quando você vai para a sua consulta
É garantida que esperam por você na sua consulta
Sua nomeação for confirmada diretamente pelo Vitalitás Fogászati Központ

Tratamento de canal radicular

Gyökérkezelés - RTG felvétellel együtt

a partir de 20000 HUF

Para inserir o implante, Implant

Implantátumra rögzíthető kivehető fogsor

a partir de 30000 HUF

New Crown e remoção

Fogpótlás

a partir de 3000 HUF

a partir de 57998 HUF

Extração de dente

Szájsebészet

a partir de 10000 HUF

Substituição óssea

válik szükségessé abban az esetben, amikor nem áll rendelkezésre megfelelő vastagságú csont, amely az implantátum beültetésére alkalmas lenne. A csontpótlás során alkalmazott anyag lehet a páciens saját csontjából nyert ún. autotranszplantátum vagy mesterséges úton előállított csontpótló anyag. Az eljárás az alsó és felső állcsonton egyaránt kivitelezhető.

a partir de 50000 HUF

Colocar Shell Dental

A héj olyan vékony fogszínű anyagból készített restauráció, mely a fognak csak a külső felszínét borítja. Héjakat esztétikai okokból készítünk: fogelszíneződés, az elülső fogak alaki problémája miatt illetve ha túl nagy rés van a metszőfogak között. A finom előkészítés után fogorvosa lenyomatot vesz, majd fogtechnikus készíti el a héjat porcelánból a kívánt formára és színre.

a partir de 50000 HUF

a partir de 15000 HUF

Remoção Escala Tooth

Szájhigiénés és fogkozmetikai kezelések

a partir de 12000 HUF

Jóias Tooth

Szájhigiénés és fogkozmetikai kezelések

a partir de 8000 HUF

Obturação dentária

Fogászati kezelés

a partir de 12000 HUF

Embutimento inserção, remoção

Az inlay olyan speciális fogtömés, melynek a fogorvos alakít ki üreget, azonban az inlay -t magát a fogtechnikus készíti el laboratóriumi körülmények között. Az inlay pontossága sokszorosa lehet a direkt a szájüregben megmintázott fogtöméseknek. Az inlay -k ára általában háromszorosa a direkt módon készített esztétikus töméseknek, azonban ez a különbség a tartósságban is megmutatkozik.

a partir de 45000 HUF

Raio X dental

Diagnosztika

a partir de 1500 HUF

a partir de 21749 HUF

a partir de 19937 HUF

Limpeza dental

Szájhigiénés és fogkozmetikai kezelések

a partir de 25000 HUF

Elevador Sinus, Carregar

Napjainkban rutinszerűen alkalmazott műtéti eljárás, amelynek lényege, hogy ha a felső őrlőfogak tájékára szeretnénk beültetni implantátumot, de hiányzik pár milliméternyi csont, ezt úgy pótoljuk , hogy sebészileg megemeljük az arcüreget és az így keletezett rést feltöltjük csontpótló anyaggal, biztosítva az elegendő mennyiségű csontot egy implantátum szilárd behelyezéséhez.

a partir de 130000 HUF

Whitening Tooth

A fogfehérítés egyre nagyobb teret hódít, de tudnunk kell hogy egyik módszert sem ajánlott túl gyakran alkalmazni. Fogfehérítés előtt mindenképp szükséges egy professzionális szájhigiénés kezelés, mely magában foglalja a fogkő-eltávolítást és az alapos polírozást. Ez sokszor már önmagában többet változtat a páciens mosolyán, mint azt gondolná. Ha Ön továbbra is úgy gondolja, hogy fogsora nem elég fehér még, akkor következhet a fogfehérítés.

a partir de 45000 HUF

CT

Diagnosztika

a partir de 20000 HUF

Descrição

Would you like to have beautiful teeth quick, painlessly?
Are you struggling with fear of dental treatment?
Do you want modern dental treatment in a friendly environment, in a friendly atmosphere, all at an affordable price?

Vitality Dental Center
We would like to offer you expert help in our new office, Budapest XVI. in the heart of the district. We know that most people are anxious by dental treatment, and do not even like to visit a dental office. The reason for this is most of all: the memory of previous unpleasant dental treatments, and the long wait before interventions. Our air-conditioned waiting room and dental rooms are equipped with state-of-the-art equipment, with high quality work, a smile, kindness and a relaxed atmosphere. We will be waiting at your appointment, without making you wait.

Vitality Dental Center's main virtue is the good-natured, youthful company that still has a "hundred years" professional experience and more than 20,000 satisfied patients behind it. Our specialists are constantly training themselves, discussing special cases at a weekly meeting, expanding the team's knowledge base. We hope that we can win your trust and we have the opportunity to prove our commitment and professionalism.
We also have such a nice atmosphere in our clinic because we really want to take care of you!

Mapa: