Lukács Fogászat(Budapest, II. kerület)

fechado


Você só tem que pagar quando você vai para a sua consulta
É garantida que esperam por você na sua consulta
Sua nomeação for confirmada diretamente pelo Lukács Fogászat

Contatos:

Horário de funcionamento

Segunda-feira 13:00 - 19:00
Terça 13:00 - 19:00
Quarta-feira 13:00 - 19:00
Quinta-feira 10:00 - 16:00
Sexta-feira 10:00 - 15:00
Sábado Fechado
Domingo Fechado

Revestir próteses

Teljes fogatlan állapot esetén, ha nincs lehetőség implantátum behelyezésére, akkor kivehető fogpótlást tudunk készíteni.

a partir de 20000 HUF

Sulco

Ez egy korszerű prevenciós eljárás, amely az őrlőfogak rágófelszínét óvja meg a rejtett, idő előtti szuvasodástól. A rágófogak felszínén lévő barázdák és mélyedések, olyan nehezen tisztítható barázdarendszert alkotnak, amelyek először elszíneződnek, majd legtöbbször a fog belseje felé szuvasodnak. Ezt megelőzhetjük a fogak előtörése után fél évvel, e rejtett zugok lezárásával. Ez tulajdonképpen a barázdazárás. Az eljárás során géllel kezeljük a fogfelszínt, majd a fog sértetlensége mellett híg tömőanyaggal feltöltjük a barázdarendszert. Ezzel elérjük, hogy az itt található apró rések, melyek a fog belsejébe vezetnek, lezáruljanak. A fogak épsége nem sérül, csak egy plusz védelmet kap. A beavatkozás gyors, semmilyen kellemetlen élménnyel nem jár, a gyermekek értékelni szokták.

a partir de 5000 HUF

New Crown e remoção

Technikai munkák Fix pótlások.

a partir de 3000 HUF

Fazendo dentaduras

Teljes fogatlan állapot esetén, ha nincs lehetőség implantátum behelyezésére, akkor kivehető fogpótlást tudunk készíteni.

a partir de 6500 HUF

Limpeza dental

Fogászati kezelés

a partir de 12000 HUF

Extração de dente do siso

Sajnos evolúciós fejlődésünknek köszönhetően a bölcsességfogaknak már nem jut hely az állkapocsban. Ezért legtöbbször csak félig vagy egyáltalán ki sem tudnak nőni. Ilyenkor több problémát is okozhatnak: fogtorlódást, az előtte lévő fog szuvasodását, a korona körülötti íny gyulladását és ezáltal szájzárat, duzzanatot, lázat. Legrosszabb esetben nagy méretű ciszták is kialakulhatnak a bölcsességfogak körül a csontban. Hogy ezeket megelőzhessük szoktuk javasolni a bölcsességfogak eltávolítását. Mivel ezek még félig vagy teljesen a csontban helyezkednek el, így egy kisebb műtéti beavatkozással távolíthatóak csak el. Helyi érzéstelenítésben, teljesen fájdalommentesen történik a bölcsességfogak felkeresése és eltávolítása. A sebet varratokkal zárjuk a jobb gyógyulás érdekében, melyeket a 7. napon el is távolítunk. Műtét után kisebb kellemetlenség lehet a keletkező duzzanat, és fájdalom, de helyi kezeléssel mindegyik megszüntethető.

a partir de 6500 HUF

Obturação dentária

Fogászati kezelés

a partir de 2000 HUF

Jóias Tooth

Fogászati kezelés

a partir de 8500 HUF

Whitening Tooth

Teljes fogatlan állapot esetén, ha nincs lehetőség implantátum behelyezésére, akkor kivehető fogpótlást tudunk készíteni.

a partir de 18000 HUF

Extração de dente

Sok esetben mire a páciensek eljutnak a szájsebészhez már eldőlt a fog sorsa, hogy el kell távolítani. Vagy mert nagyon letörött és nem lehet már rá pótlást készíteni, vagy mert begyulladt és már komoly gondokat okozott vagy a fogágybetegség miatt úgy meggyengült(mozog), hogy nem megtartható már. A páciensek nagy része mindig aggódik, hogy vajon el lehet-e majd jól érzésteleníteni, nem fog-e fájni a foghúzás. Szerencsére manapság már olyan jó minőségű fogászati érzéstelenítőszerek vannak, amelyekkel a gyulladtabb fogakat is teljes mértékben el lehet érzésteleníteni és a beavatkozást fájdalom nélkül el lehet végezni. A fogeltávolítás történhet egyszerűen, amikor még a fogóval van mit megfogni és így könnyebben el lehet távolítani a fogat. Viszont ha a fog már letörött, esetleg mélyebben íny alatt helyezkedik el a széle vagy gyökérkezelt fog, mely törékeny; ezekben az esetekben sebészi úton, kisebb műtéti beavatkozással távolíthatóak el. A műtét ugyanúgy fájdalommentesen, rövid idő alatt elvégezhető és gyorsan gyógyul.

a partir de 18500 HUF

Tratamento de canal radicular

tartalmazza a gyökér teljes kezelését szükséges szerinti átöblítéseket, gyógyszeres kezeléseket és a gyökerek végleges letömését.

a partir de 27500 HUF

Levantamento da mordida Splint

Teljes fogatlan állapot esetén, ha nincs lehetőség implantátum behelyezésére, akkor kivehető fogpótlást tudunk készíteni.

a partir de 15000 HUF

Para inserir o implante, Implant

A foghiányok pótlására egy modern megoldás lehet a fogászati implantátum, műgyökér. Ezt egy titánból készület csavarként kell elképzelni, amely morfológiáját tekintve különböző méretben, felszínnel és formában található meg a piacon. Ebből adódnak a különböző árak és gyógyulási idők. Egy fog hiánya esetén hatalmas előnye a híddal szemben, hogy a szomszédos fogakat nem kell károsítani, lecsiszolni, hiszen a hiányzó fog helyére bekerül az implantátum/műgyökér és arra a felépítmény, korona. Több fog hiányakor, amikor már nem megoldható rögzített fogpótlás/híd/ készítése a fogorvos a kivehető pótlást javasolja, amely sok esetben a pácienseknek nem csábító. Ilyenkor több implantátum behelyezésével megoldható a rögzített pótlás készítése. Teljes foghiány esetén a kivehető pótlás sok esetben nem eléggé stabil, mozoghat evés és beszéd közben is. Ilyenkor 2 vagy 4 implantátummal stabil kivehető pótlás készíthető vagy több implantátum behelyezésével teljesen rögzített pótlás is. Az implantátum behelyezése előtt szükséges egy teljeskörű fogászati ellenőrzés elvégzése, panoráma röntgen készítése, fogkőleszedés és jó szájhigiéne biztosítása. Ezek az előfeltételei az implantációs pótlás megtervezésének, kivitelezésének és hosszú távon megtarthatóságának.

a partir de 200000 HUF

Consulta Dental, Saúde

Fogászati kezelés

a partir de 5000 HUF

Dentaduras

Fogászati kezelés

a partir de 16500 HUF

Colocar Shell Dental

Technikai munkák Fix pótlások.

a partir de 40000 HUF

Descrição

Figyelmes orvosaink több fogászati szakterületen állnak az Önök rendelkezésére. Szolgáltatásaink között szerepel esztétikai fogászat, konzerváló fogászat, fogpótlás, szájsebészet, parodontológia, fogkőeltávolítás, fogfehérítés, gyermekfogászat, és fogszabályozó szakorvossal is dolgozik együtt rendelőnk.

Mapa:

As fotos: