Anna Masszázs(Szigethalom)

 


Orelha E Testgyertyázás

A fülgyertya lenvászon alapanyagú, méhviasszal átitatott, kb. 20 cm hosszú, üreges henger. A méhviasz a gyertya megnyújtásakor egyenletesen olvad, nem folyik le, cseppmentesen elég. A gyertya anyaga különböző betegségek kezelésére alkalmas gyógynövénykivonatokat tartalmazhat. A gyertya lassan, kb. 10-15 perc alatt ég el. Hőhatása átterjed a fülre, valamint a fül belsejére is. Mivel a gyertya cső alakú, az égő láng alatt légritka tér keletkezik, amely vákuumhatást eredményez. A szívóhatás következtében a kezelt zónák területén vérbőség keletkezik, nő a véráramlás sebessége. Ezáltal elszállítódnak a salakanyagok, megindul a váladékfolyás. Az inger a dobhártya közvetítésével eljut a középfül csontjain a belső fül területére, itt hat az egyensúly szervekre, és a formatio reticularis rendszer (az agy azon része, amely az alvás-ébrenlétet szabályozza) aktiválásával az egész test relaxációját, a légzési központ kiegyensúlyozásával energiaharmonizációját érjük el. A vákuum -, és hőhatás elősegíti a külső és középfül közötti nyomáskiegyenlítődést, és hat a garat képleteire is.

a partir de 1500 HUF

Terapia Kranioszakrális

Az ostheopathia szülőatyja az amerikai Dr. Andrew Taylor Still volt, aki 1800-as évek végén alapította osteopatha iskoláját. Későbbi tanítványa Dr. William G. Sutherland fejlesztette ki a craniális osteophatiat. A kranioszakrális kifejezés a koponya (cranium) és a keresztcsont (sacrum) latin elnevezéséből ered. Testünk cranio sacralis rendszeréhez: a koponya csontok, az agy, a központi és a perifériális idegrendszer, a gerincvelő, a gerinc csatorna, az agy- és gerincvelő folyadék, a keresztcsont, és az egész rendszert burkoló és védő kötőszövetes dura-hártya tartozik. cranio sacralis rendszer Az agy állandóan termeli a gerincvelői folyadékot, ami átmossa az agyat és a gerincvelőt. Ritmikusan pulzál, lüktetése érezhető a csontokon és a testszöveteken (percenként 6 -12). A gerincvelőből a csigolyákon, a dura-hüvelyeken keresztül lépnek ki az ideggyökök. Az idegrendszer nyúlványai behálózzák az egész testet, ezáltal befolyásolják szervezetünk működését: immunrendszer, izomrendszer, csontrendszer, érrendszer, nyirokrendszer, endokrin és légzőrendszer. A termelődött folyadék a dura-hártyán belüli áramlással kering, majd elszivárog az agy, a gerinc és a farokcsontig bezárólag. A kezelés célja a gerincvelő-folyadék akadálytalan áramlásának, és ezáltal a központi idegrendszer zavartalan működésének biztosítása, melynek végeredményeként a szervezet öngyógyító és önszabályozó erői ismét maximális hatékonysággal tudnak működni. A kezelés alkalmával a terapeuta kezeit használva megfigyeli a kötőszöveteken keresztül kitapintható gerincvelői folyadék ritmikus lüktetését. A mikromozgások segítségével a kötőszövetek irányába befelé hatva, feszültségmentesítést végez a cranio sacralis rendszeren belül. A kezelés tehát rendkívül finom, nem beavatkozó, se nem manipuláló jellegű, egészen a sejtek szintjén elősegíti a természetes testi folyamatok működését. Teljesen fájdalommentes, mély relaxációs állapotot eredményez.

a partir de 4000 HUF

Descrição

Csehné Szabó Anna vagyok, 1964-ben születtem Budapesten. 2001-ben költöztem Szigethalomra, azóta itt dolgozom. Kalandos utam során édesapám halála volt az a pont, ahol új kapaszkodót keresve az ezotéria felé fordultam. Többféle kitérő, pl. a reiki, kineziológia megismerése után utam egy olyan közegbe vezetett, ahol a magyar természetgyógyászat legkiválóbb szakembereitől tanulhattam. Ők indítottak el egy nehéz, de ugyanakkor rengeteg örömet, szeretetet adó úton. Tanulmányaim során a távol-keleti filozófia és technikák keltették fel legjobban érdeklődésemet. Itt ismerkedtem meg a yumeiho masszázzsal is, ami az első pillanatban elvarázsolt, és gyökeresen változtatta meg addigi gondolkodásomat, a természethez, az élethez, az emberekhez való viszonyomat. Szeretettel várom vendégeimet kellemes higiénikus környezetben egy óra kikapcsolódásra, nyugalomra, feltöltődésre, ellazulásra. Honlapomon igyekszem néhány szóval bemutatni azokat a masszázsfajtákat, amelyeket mindennapi munkám során alkalmazok. A galériában ezekről a technikákról képek is láthatók. E-mailben szívesen válaszolok az esetleg felmerülő kérdésekre. Kellemes böngészést kívánok!

Mapa: