Szőke Éva (Miskolc)

fechado


Você só tem que pagar quando você vai para a sua consulta
É garantida que esperam por você na sua consulta
Sua nomeação for confirmada diretamente pelo Szőke Éva

Contatos:

Horário de funcionamento

Segunda-feira 16:00 - 19:00
Terça 14:00 - 19:00
Quarta-feira 14:00 - 19:00
Quinta-feira Fechado
Sexta-feira Fechado
Sábado Fechado
Domingo Fechado

Especializações

Categorias

Psicologia

Consulta de psicologia

A konzultáció célja: az önismeret, az éntudatosság és a cselekvési életbátorság, a felelősségvállalás és a megküzdő képesség elérése, növelése, a kliens saját erőforrásainak és megoldási lehetőségeinek feltérképezése által.
A konzultáció központjában a kliens által hozott probléma, vagy problémák állnak.
Konzultáció során: A kliens emocionális megértés, belátás, rálátás, majd a tanulás és szemléletváltás által válik képessé arra, hogy a döntési helyzetet, /kapcsolati feszültséget, vagy a krízishelyzetet saját erőből történő megoldja, illetve vállalja.
Az első találkozás, konzultáció a telefonos bejelentkezés után történik.

a partir de 6000 HUF

Descrição

Szőke Éva pszichológus, tanácsadó szakpszichológus vagyok. Okleveles pszichológusként 2006-ban végeztem a Debreceni Egyetem Bölcsészettudományi Karán, majd a szakmai fejlődésem érdekében az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karán Krízis tanácsadó szakirányon tanácsadó szakpszichológusi szakvizsgát szereztem. \nMunkámat az egészségügyben kezdtem, ahol gyakorlati tapasztalatot szereztem az ápolás, a betegségek, a haldoklás, a halál és a gyász pszichológiájának vonatkozásában. \n2014-ben a Miskolci Szociális és Gyermekvédelmi Intézetben dolgoztam pszichológusként, ahol az intézetben élő neveltekkel, nevelőkkel, hozzátartozókkal való foglalkozás, krízisintervenció, prevenció, tanácsadás volt a fő feladatom. Tudásomat folyamatosan igyekszem bővíteni önismeret, szupervízió és módszertani képzésekkel. \nMunkámban fő szerepet játszik az empátia, az elfogadás és a másik megértésére, a hitelességre való törekvés. \n

Mapa:

As fotos: