Você está aqui: 

>>>

ADHD Magyarország-Pálföldi Alapítvány

ADHD Magyarország-Pálföldi AlapítványOrganização sem fins lucrativos (Cegléd)

 


Descrição

Projekt, amire büszkék vagyunk:

Alapítványunk tagja az ADHD Europe szervezetnek. Munkánkat elismerik nemzetközi szinten is. Sok hasznos, előremutató információ birtokába jutunk, amivel tudjuk támogatni a hazai szakembereket is, be tudjuk vonni a döntéshozókat is és megoldásokat, kézzel fogható eszközöket tudunk vinni a szociális, egészségügyi és oktatási intézményekbe is. A táborozásokra is büszkék vagyunk, hiszen sok ADHD-s gyermeket még osztálykirándulásra sem visznek el, így az Alapítvány táborozással próbálja meg ezt az élményt pótolni.

Tevékenység összefoglalása

Alapítványunk tartós, közérdekű célja a magatartási, beilleszkedési problémákkal küzdő gyermekek, felnőttek, családok felkarolása, hogy tanulmányaikban, személyiségfejlődésükben, viselkedésükben, életminőségük javításában hatékonyan részt vegyen. Tesszük mindezt előadásokkal, szakmai konferenciákkal, fejlesztésekkel, ismeretterjesztő anyagok kiadásával, a nyilvánosság minél szélesebb körű tájékoztatásával és több olyan integrált intézmény létrehozásával, ahol az oktatási és szociális, mentális problémáit egy helyen tudja rehabilitálni. Alapítványunk nagy hangsúlyt fektet a prevencióra, a társadalmi tudatosság emelésére.

Milyen támogatás fogadunk szívesen:

Elsősorban az anyagi támogatást tudjuk széles körben felhasználni (konferenciák, előadók, terembér stb.), de pl. a táborozásokhoz nagy segítség a szállás, étkezés vagy szállítás felajánlása, technikai eszközök tekintetében a laptop, projektor szolgálják a gyermekek fejlesztését.

Szervezet neve:ADHD Magyarország-Pálföldi Alapítvány
Adószám:18717103-1-13
Bankszámlaszám:10918001-00000017-96980002
Számlavezető bank: UniCredit
Cím: 2700 Cegléd, Jókai u. 8.
Weboldal: www.adhd-magyarorszag.com

Mapa:

As fotos: