Você está aqui: 

>>>>

Afázia - Az Újrabeszélők Egyesüle

Afázia - Az Újrabeszélők EgyesüleOrganização sem fins lucrativos (Budapest, VII. kerület)

 


Descrição

Projekt, amire büszkék vagyunk:

Az Afázia Egyesület 10 évvel ezelött egy beteggel jött létre. Az első pályázati összeg 100.000.-Ft volt. A beszédfogyatékosságot (ebben az afáziát) nem fogadtál el fogyatékosságnak. Ma már a fogyatékosság csoportjába a beszédfogyatéksok is szereplek, évi költségvetési támogatást nap. Tevékenységünket az Erzsábetvárosi Önkormányzat és Újuda Önkormányzat is támogatja. Az évek alatt több mint 300 afáziás beteget vettünk fel a foglalkozásokra és láttunk el tanácsokkal.

Tevékenység összefoglalása

Rehabilitációs foglalkozások az Egyesület telephelyén: cél az afáziával élő személyek társadalmi reintegrációjának elősegítése A beszédfogyatékos személyek esélyegyenlőségének előmozdítása érdekében az alapellátásba tartozó rehabilitációs feladatokat láttunk el. A felnőtt beszédfogyatékosok számára nincs elérhető pszichológiai, logopédiai terápia ambuláns formában. Ezért az Afázia Egyesület szerepe egyedülálló és kiemelkedő.

Milyen támogatás fogadunk szívesen:

A beszédfogyatékosok rehabilitációja jelenleg még nincs megoldva. Akik mégis gyógyulni szeretnének, azoknak logopédiai, pszichológiai, zenetarápiai foglalkozásokon kell résztvennie. Ehhez pénz kell.

Szervezet neve:Afázia - Az Újrabeszélők Egyesüle
Adószám:18194502-1-42
Bankszámlaszám:
Számlavezető bank: OTP Bank Zrt. 11707024-20469955
Cím: 1075 Budapest, Rumbach S. u. 12., telephely 1076 Péterfy S. u. 40.
Weboldal: www.aphasie.hu

Mapa:

As fotos: