Ephebus EgyesületOrganização sem fins lucrativos (Budapest, XVI. kerület)

 


Descrição

Projekt, amire büszkék vagyunk:

Alapvetően minden projektünkre nagyon büszkék vagyunk, hisz mi hoztuk létre őket, közösen, rengeteg befektetett idő- és energiabevitellel. A legnagyobb és állandó projektünk a Nadil Fantáziatáborok, melyeket 2011 óta rendezünk meg nyaranta, 3 héten át. A táborokat önkéntesek segítségével szervezzük és célunk, hogy minél több családhoz elérhessünk, programokat biztosítva nem csak nyáron, de az év többi részében is. Az elmúlt pár évben már több, mint 60 gyermek táboroztatásáért felelünk, a közeli jövőbeli terveink között pedig szerepel felnőtt táborok és programok szervezése is. A Nadil táborok világán belül nem csak a szervezés és lebonyolítás munkakörében dolgozunk, hanem pedagógiai programot alakítunk ki, pszichológusaink segítségével, mellyel a magyar táboroztatás eszköztárát szeretnénk bővíteni. A táborokon és gyerekprogramokon túl, nemzetközi projektekben is részt veszünk, mint a University of East London által szervezett Going Global workshopok, melyek idén második éve kerültek megrendezésre két ország részvételével, ahol az Ephebus Egyesület képviselhette Magyarországot.

Tevékenység összefoglalása

Egyesületünk egy fiatalokból álló önfenntartó szervezet, akik elsősorban oktatási és kulturális programokat szerveznek gyerekeknek, tinédzsereknek és fiatal felnőtteknek. Célunk, hogy egy közösséget hozzunk létre együtt, ami otthont, kikapcsolódást, tanulási és fejlődési lehetőségeket biztosít mindenki számára. Milyen szavakkal írnánk le az egyesületet? Befogadás, empátia, kreativitás, fejlődés, kikapcsolódás, táborok, otthon. Nekünk ez az Ephebus.

Milyen támogatás fogadunk szívesen:

Bármilyen anyagi támogatást nagyon szívesen és hálával fogadunk, mert minden bejövő összeget a különböző projektjeinkbe fordítunk. A Nadil táborok fenntartásához folyamatosan változó eszközökre van szükségünk, így a katonai sátrakon keresztül a hálózsákokon át, faanyagig elérve bármilyen nagyobb tárgyi hozzájárulással is segíteni tudnak nekünk. A 2018-as évben elsősorban az előbb említett katonai sátrakra gyűjtünk, mert ez egy nagyobb befektetés, ám számunkra a táborunk jövőjét biztosíthatja.

Szervezet neve:Ephebus Egyesület
Adószám:18216420 - 1 - 42
Bankszámlaszám:16200106 - 00232247
Számlavezető bank: Magnet Bank
Cím: 1161 Budapest, Madách utca 16.
Weboldal: http://ephebus.org

Mapa:

As fotos: