Você está aqui: 

>>>

St. Jupát Sportegyesület

St. Jupát SportegyesületOrganização sem fins lucrativos (Szentes)

 


Descrição

Projekt, amire büszkék vagyunk:

Nyílt turisztikai- és sportrendezvényeinkre, melyek térítésmentesek (évi 8-10 esemény). (www.programok.jupat.hu) Keresd az utat! Túraútvonalak Szentes térségében. Három jármód (Vízitúrák, Gyalogtúrák, Kerékpártúrák). Jelenleg több mint hetven feltöltött túrajavaslat, melyek szintén térítésmentesen elérhetőek saját felhasználás esetén. (www.turautak.jupat.hu)

Tevékenység összefoglalása

A St. Jupát Sportegyesület 1989. január 13-án alakult. Főleg a Szentesi Kistérségben élők és az ide látogatók számára kínál szabadidős-, és versenysportolási, valamint turisztikai és sportos szabadidő eltöltési lehetőségeket. Turisztikai programjainkban kerékpáros és vízi túrák kapják a fő hangsúlyt, sportolási lehetőségeink a kajak-kenu, és a kerékpáros sportágak köré csoportosulnak. Sporttevékenységeinket tagságunk részére egész évben biztosítjuk, turisztikai ajánlatainkra főként kora tavasztól késő őszig várjuk az érdeklődőket.

Milyen támogatás fogadunk szívesen:

SZJA 1% Pénzbeli adományok Rendezvény és túrajavaslat céltámogatások (megjelenés lehetősége biztosított) Turisztikára alkalmas kerékpárok, kenuk, kajakok és ezek kiegészítő felszerelései (lapát, mentőmellény)

Szervezet neve:St. Jupát Sportegyesület
Adószám:18454806-1-06
Bankszámlaszám:57200031-10053126
Számlavezető bank: 3A Takarékszövetkezet
Cím: 6600 Szentes, Kossuth L. u. 36.
Weboldal: www.jupat.hu

Mapa:

As fotos: