Você está aqui: 

>>>>

Dr. Augusztin Gábor

Dr. Augusztin GáborInterno, ... (Kecskemét)

 


Descrição

2005 óta foglalkozik a Premium health concepts módszerrel végzett fogyást elősegítő diéták összeállításával. A módszer orvosilag elfogadható, egészséges, a páciensek által könnyen kivitelezhető, miközben a szervezet tápanyagokban nem szenved hiányt. Ezen kívül a doktor úr szakrendelésén kardiológiai kivizsgálás, kezelés, gondozás, belgyógyászati diagnosztika és kezelések, valamint foglalkozás-egészségügyi ellátás érhetők el.

Mapa:

As fotos:

Comentários fidedignos

SZÍVULTRAHANG VIZSGÁLAT

10Kecskemét - 2019.03.22.

Nemtudom

Az időpont foglalásról csak pozitívat lehet mondani, könnyen és azonnal tudtam időpontot foglalni, majd miután megérkeztem a rendelőbe, 15 percen belül fogadtak.

Az orvos behatóan megvizsgált, amely háromnegyed órát vett igéynbe, ezután világosan és 100%-osan nyugalmat sugárzóan informált.

A vizsgálat teljesen fájdalommentes volt. Az orvosról azt lehet mondani, hogy szerfelett jó modorú, körültekintő és naprakész volt.

Az ár-érték arány elfogadható, de nem tökéletes.

Emberséges: 10/10
Aprólékos: 10/10
Ajánlanám: Igen!

GÉPKEZELŐI JOGOSÍTVÁNY EÜ. ALKALMASSÁGI VIZSGÁLAT

10Kecskemét - 2019.02.09.

Gond nélkül tudtam időpontot foglalni, miután szinte azonnal elértem őket, utána a rendelőben várakoznom egyáltalán nem kellett, azonnal sorra kerültem.

Az orvos figyelmesen, lelkiismeretesen megvizsgált, ami nagyjából 45 percig tartott, ezután világosan és 100%-osan nyugalmat sugárzóan informált.

A vizsgálat alatt fájdalmat nem tapasztaltam. Az orvos rendkívül jó modorú, alapos és profi szakember.

Az ár-érték aránnyal kifejezetten meg vagyok elégedve.

Emberséges: 10/10
Lelkiismeretes: 10/10
Ajánlanám: Igen!

SZÍV VIZSGÁLAT

10Kecskemét - 2019.02.01.

Minden rendben volt.

Gond nélkül tudtam időpontot foglalni, miután szinte azonnal elértem őket, majd a rendelőben azonnal fogadtak, nem volt várakozási idő.

Az orvos aprólékosan megvizsgált, ami kicsivel több, mint negyed órát vett igénybe, ezt követően tisztán, jól érthetően és számomra maximálisan megnyugtatóan tájékoztatott.

A vizsgálat alatt fájdalmat nem tapasztaltam. Az orvos szerintem szerfelett segítőkész, figyelmes és kimagaslóan felkészült volt szakmailag.

Az ár-érték arány jó, de nem ideális.

Figyelmes: 10/10
Kézséges: 10/10
Ajánlanám: Igen!

VIZSGÁLAT

10Kecskemét - 2018.11.23.

Az időpont foglalásról csak pozitívat lehet mondani, könnyen és azonnal tudtam időpontot foglalni, utána a rendelőben várakoznom egyáltalán nem kellett, azonnal sorra kerültem.

Az orvos aprólékosan megvizsgált, ami nagyjából 45 percig tartott, utána világosan, jól érthetően és abszolút biztonságot adóan tájékoztatott.

A vizsgálat közben egyáltán nem éreztem fájdalmat. Az orvosról azt lehet mondani, hogy rendkívül finom modorú, alapos és kimagaslóan felkészült volt szakmailag.

Az ár-érték arány példás.

Lelkiismeretes: 10/10
Emberséges: 10/10
Ajánlanám: Igen!