Dr. Lajgut AttilaNeurocirurgião, ... (Miskolc)

 


Onde eles certamente irão recebê-lo:

Descrição

1985-ben a budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 1989-ben neurológiából, 1993-ban idegsebészetből tett szakvizsgát. Jelenleg a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház munkatársaként végez gyógyító tevékenységet.

Mapa:

As fotos:

Comentários fidedignos

KONTROLL VIZSGÁLAT

10Miskolc - 2019.03.29.

...

Az időpont foglalásról csak pozitívat lehet mondani, könnyen és azonnal tudtam időpontot foglalni, ezután a rendelőben kb. 10 percet kellett várni a soromra.

Az orvos figyelmesen, lelkiismeretesen megvizsgált, ami nagyjából negyed óráig tartott, ezután közérthetően és 100%-osan nyugalmat sugárzóan informált.

A vizsgálat közben egyáltán nem éreztem fájdalmat. Az orvosról elmondható, hogy rendkívül jó modorú, precíz és naprakész volt.

Kifejezetten meg vagyok elégedve az ár-érték aránnyal.

Figyelmes: 10/10
Kézséges: 10/10
Ajánlanám: Igen!

ÁLTALÁNOS GERINC VIZSGÁLAT VIZSGÁLAT

9.1Miskolc - 2019.03.29.

Korszerűbb kezelő, rendelő

Az időpontfoglalás pofon egyszerű és azonnal tudtam időpontot foglalni, majd a rendelőben 15 percnél keveseb volt a várakozási idő.

Hiányoltam az alaposságot, körültekintést a vizsgálatban, mely nagyjából negyed óráig tartott, majd az orvos könnyen megérthetően tájékoztattot és megnyugtató magyarázatot kaptam.

A vizsgálat alatt fájdalmat nem tapasztaltam. Az orvos igazán rendes, rendkívül alapos és szamailag felkészült.

Nem vagyok teljes mértékben elégedett az ár-érték aránnyal.

Alapos: 6/10
Lelkiismeretes: 8/10
Ajánlanám: Igen!

GERINCVIZSGÁLAT VIZSGÁLAT

9.9Miskolc - 2019.03.23.

Nincs ilyen

Az időpontfoglalás pofon egyszerű és azonnal tudtam időpontot foglalni, utána rendelőben nagyjából 10 percet vártam és már fogadtak is.

A vizsgálat lehetett volna alaposabb, de azért figyelmesen vizsgált meg az orvos, ami kicsivel több, mint 5 percig tartott, majd az orvos tisztán, jól érthetően és teljesen megnyugtatóan magyarázott el mindent.

A vizsgálat közben egyáltán nem éreztem fájdalmat. Amelett, hogy az orvos kiemelkedően rendes, körültekintő és nagy tudású szakember.

Maradéktalanul elégedett vagyok az ár-érték aránnyal.

Professzionalizmus: 10/10
Emberséges: 10/10
Ajánlanám: Igen!

GERINC VIZSGÁLAT

10Miskolc - 2019.03.09.

Az időpontfoglalás egyszerű volt és pillanatok alatt kaptam időpontot, a rendelőben gördülékenyen, pillanatok alatt fogadtak, 0 percet várakozás után.

A tüzetes vizsgálat 15 percnél rövidebb ideig tartott, utána az orvos világosan és abszolút biztonságot adóan tájékoztatott.

A vizsgálat teljesen fájdalommentes volt. Az orvosról azt lehet mondani, hogy kiemelkedően jó modorú, pontos és szakmailag felkészült volt.

Az ár-érték aránnyal nem vagyok teljesen elégedett.

Professzionalizmus: 10/10
Figyelmes: 10/10
Ajánlanám: Igen!

GERINC VIZSGÁLAT

9.7Miskolc - 2019.02.27.

Nem tudok ilyet mondani.

Az időpontfoglalás egyszerű volt és pillanatok alatt kaptam időpontot, majd miután megérkeztem a rendelőbe, 30 percen belül fogadtak.

Az orvos aprólékosan megvizsgált, ami kb. 45 percig tartott, majd világosan, jól érthetően és számomra maximálisan megnyugtatóan tájékoztatott.

A vizsgálat alatt enyhe fájdalmat éreztem. Az orvosról azt lehet mondani, hogy módfelett segítőkész, lelkiismeretes és kimagaslóan felkészült volt szakmailag.

100%-osan elégedett vagyok az ár-érték aránnyal.

Kedves: 10/10
Szakmaiság: 10/10
Ajánlanám: Igen!