Você está aqui: 

>>>

Dr. Pap János

Dr. Pap JánosOrtopedista (Keszthely)

 


Especializações

Mapa:

Comentários fidedignos

KISFIAM BEFELÉ DŐLŐ BOKÁJÁT VIZSGÁLTATTUK MEG VIZSGÁLAT

9.5Keszthely - 2019.03.15.

Online időpont foglalás

Gond nélkül tudtam időpontot foglalni, miután szinte azonnal elértem őket, majd a rendelőben 15 percnél keveseb volt a várakozási idő.

A tüzetes vizsgálat kicsivel több, mint negyed órát vett igénybe, utána az orvos könnyen megérthetően és 100%-osan nyugalmat sugárzóan informált.

A vizsgálat nem nagyon járt fájdalommal, csak kellemetlen volt. A véleményem az orvosról, hogy rendkívül kézséges, fölöttébb figyelmes és kimagaslóan felkészült volt szakmailag.

Teljesen meg vagyok elégeve az ár-érték aránnyal.

Szakmaiság: 10/10
Precízitás: 10/10
Ajánlanám: Igen!

A VÁLL, FELKAR SÉRÜLÉS VIZSGÁLATA. VIZSGÁLAT ÉS KEZELÉS

9.5Keszthely - 2019.03.15.

Megvoltam elégedve.

Időpontot foglalni könnyen és egyszerűen tudtam, gyorsan elértem őket, utána rendelőben nagyjából 10 percet vártam és már fogadtak is.

A tüzetes vizsgálat kevesebb, mint 15 percet vett igénybe, majd az orvos világosan tájékoztatott és egy kicsit lehetett volna jobban megnyugtató.

A vizsgálat és kezelés enyhe fájdalommal járt. Még tart a kezelést követő erősen fájdalmas felépülés.

A véleményem az orvosról, hogy rendkívül emberséges, alapos és felkészült szakember.

A kezelésnek várhatóan több, mint 4 hónap múlva lesz vége. Az ár-érték aránnyal különösen elégedett vagyok.

Szakmai felkészültség: 10/10
Figyelmes: 10/10
Ajánlanám: Igen!

TALP VIZSGÁLAT

9.7Keszthely - 2019.02.20.

Gond nélkül tudtam időpontot foglalni, miután szinte azonnal elértem őket, majd a rendelőben azonnal fogadtak, nem volt várakozási idő.

Az nagyjából alapos vizsgálat 5 percnél rövidebb ideig tartott, ezt követően az orvos könnyen megérthetően és 100%-osan nyugalmat sugárzóan informált.

A vizsgálat alatt fájdalmat nem tapasztaltam. Az orvosról azt lehet mondani, hogy igazán rendes, körültekintő és fantasztikusan felkészült szakmai szempontból.

Maradéktalanul elégedett vagyok az ár-érték aránnyal.

Szakmai felkészültség: 10/10
Gondosság: 8/10
Ajánlanám: Igen!

ORTOPÉD VIZSGÁLAT

10Keszthely - 2019.02.15.

semmi

Időpontot foglalni könnyen és egyszerűen tudtam, gyorsan elértem őket, utána a rendelőben várakoznom egyáltalán nem kellett, azonnal sorra kerültem.

Az orvos behatóan megvizsgált, amely kicsivel több, mint 5 percig tartott, utána világosan, jól érthetően és teljesen megnyugtatóan magyarázott el mindent.

A vizsgálat közben egyáltán nem éreztem fájdalmat. Az orvos szerintem kiemelkedően rendes, alapos és szakmailag felkészült volt.

Az ár-érték aránnyal fölöttébb elégedett vagyok.

Alapos: 10/10
Professzionalizmus: 10/10
Ajánlanám: Igen!

GERINC VIZSGÁLAT

9.6Keszthely - 2019.02.08.

Semmin

Gond nélkül tudtam időpontot foglalni, miután szinte azonnal elértem őket, a rendelőben gördülékenyen, pillanatok alatt fogadtak, 0 percet várakozás után.

A részletes vizsgálat kb. 25 percig tartott, utána az orvos könnyen megérthetően és abszolút biztonságot adóan tájékoztatott.

A vizsgálat éppen hogy csak érezhető fájdalmat tapasztaltam. Az orvos kiemelkedően segítőkész, aprólékos és szakmailag felkészült volt.

Az ár-érték aránnyal különösen elégedett vagyok.

Lelkiismeretes: 10/10
Szakmaiság: 10/10
Ajánlanám: Igen!