Dr. Láng Judit(Székesfehérvár)


Você só tem que pagar quando você vai para a sua consulta
É garantida que esperam por você na sua consulta
Sua nomeação for confirmada diretamente pelo Dr. Láng Judit

Contatos:

Horário de funcionamento

Segunda-feira Fechado
Terça Fechado
Quarta-feira 12:00 - 18:00
Quinta-feira Fechado
Sexta-feira 12:00 - 18:00
Sábado Fechado
Domingo Fechado

Especializações

Categorias

Aesthetic treatment
Oftalmologia

Descrição

Rendelőmben a szemészeti alapvizsgálatok mindegyike elvégezhető. Barátságos környezetben, akadálymentes épületben, udvarban ingyenes parkolast biztosítunk. A rendelőkomplexumban más szakterületek szolgáltatásai is elérhetőek. ( belgyógyászat, diabetológia, kardiológia, foglalkozás egészségügy, neurológia, gyermekgyógyászat, fizikotherápia, stb.)

Mapa:

As fotos:

Comentários fidedignos

0Székesfehérvár - 2019.03.15.

Nehéz, körülményes volt az orvost elérni, nem tudtam egyszerűen időpontot foglalni.

SZEM VIZSGÁLAT

10Székesfehérvár - 2019.02.22.

Nem tudok olyat írni

Az időpont foglalásról csak pozitívat lehet mondani, könnyen és azonnal tudtam időpontot foglalni, majd amint megérkeztem a rendelőbe, rögtön fogadtak, egy percet sem kellet várni a soromra.

Az orvos figyelmesen, lelkiismeretesen megvizsgált, ami nagyjából 1 óráig tartott, utána világosan és 100%-osan nyugalmat sugárzóan informált.

A vizsgálat egyáltalán nem járt fájdalommal. A véleményem az orvosról, hogy rendkívül finom modorú, akkurátus és profi szakember.

Az ár-érték aránnyal maradéktalanul elégedett vagyok.

Szakmai felkészültség: 10/10
Precízitás: 10/10
Ajánlanám: Igen!

SZEM VIZSGÁLAT

10Székesfehérvár - 2019.02.20.

nincs velemenyem

Gond nélkül tudtam időpontot foglalni, miután szinte azonnal elértem őket, a rendelőben több, mint fél óra várakozás után fogadtak csak.

A tüzetes vizsgálat kevesebb, mint 60 percet vett igénybe, ezután az orvos tisztán, jól érthetően és abszolút biztonságot adóan tájékoztatott.

A vizsgálat közben egyáltán nem éreztem fájdalmat. Az orvos szerintem szerfelett rendes, aprólékos és nagy tudású szakember.

Az ár-érték arány jó, de nem kitűnő.

Szakmaiság: 10/10
Aprólékos: 10/10
Ajánlanám: Igen!

SZEMÉSZET VIZSGÁLAT

10Székesfehérvár - 2019.02.15.

Ez így tökéletes !

Az időpontfoglalás pofon egyszerű és azonnal tudtam időpontot foglalni, utána rendelőben nagyjából 10 percet vártam és már fogadtak is.

Az orvos aprólékosan megvizsgált, ami nagyjából 45 percig tartott, majd könnyen megérthetően és abszolút biztonságot adóan tájékoztatott.

A vizsgálat teljesen fájdalommentes volt. Az orvosról elmondható, hogy szerfelett jó modorú, figyelmes és nagy tudású szakember.

Az ár-érték arány kifogástalan.

Alapos: 10/10
Professzionalizmus: 10/10
Ajánlanám: Igen!

SZEM VIZSGÁLAT

10Székesfehérvár - 2019.02.15.

Parkolas

Az időpont foglalásról csak pozitívat lehet mondani, könnyen és azonnal tudtam időpontot foglalni, a rendelőben gördülékenyen, pillanatok alatt fogadtak, 0 percet várakozás után.

A tüzetes vizsgálat kicsivel több, mint negyed órát vett igénybe, utána az orvos tisztán, jól érthetően és teljesen megnyugtatóan magyarázott el mindent.

A vizsgálat alatt fájdalmat nem tapasztaltam. A véleményem az orvosról, hogy bámulatosan rendes, gondos és fantasztikusan felkészült szakmai szempontból.

Nem vagyok teljes mértékben elégedett az ár-érték aránnyal.

Alapos: 10/10
Gondosság: 10/10
Ajánlanám: Igen!