Você está aqui: 

>>>

Dr. Gyárfás Eszter

Dr. Gyárfás EszterRadiologista (Jászberény)

 


Especializações

Mapa:

Comentários fidedignos

ULTRAHANG VIZSGÁLAT

10Jászberény - 2019.03.22.

Nem tudok ilyet

Az időpont foglalásról csak pozitívat lehet mondani, könnyen és azonnal tudtam időpontot foglalni, ezután a rendelőben kb. 10 percet kellett várni a soromra.

A részletes vizsgálat kb. 10 percig tartott, utána az orvos közérthetően és teljes mértékben megnyugtatóan beszéltünk meg mindent.

A vizsgálat közben egyáltán nem éreztem fájdalmat. Az orvosról elmondható, hogy igazán kedves, pontos és elképesztően felkészült.

Az ár-érték aránnyal 100%-osan elégedett vagyok.

Kedves: 10/10
Gondosság: 10/10
Ajánlanám: Igen!

HASI ULTRAHANG VIZSGÁLAT

10Jászberény - 2019.03.22.

Az időpontfoglalás pofon egyszerű és azonnal tudtam időpontot foglalni, a rendelőben viszonylag gördülékenyen fogadtak 10 perc várakozás után.

Az orvos aprólékosan megvizsgált, ami kicsivel több, mint 5 percig tartott, aztán világosan és abszolút biztonságot adóan tájékoztatott.

A vizsgálat teljesen fájdalommentes volt. Az orvos szerintem rendkívül kedves, precíz és fantasztikusan felkészült szakmai szempontból.

Az ár-érték aránnyal különösen elégedett vagyok.

Szakmaiság: 10/10
Figyelmes: 10/10
Ajánlanám: Igen!

HASI ULTRAHANG VIZSGÁLAT

10Jászberény - 2019.03.15.

Nincs ilyen

Az időpontfoglalás egyszerű volt és pillanatok alatt kaptam időpontot, ezután a rendelőben kb. 10 percet kellett várni a soromra.

Az orvos figyelmesen, lelkiismeretesen megvizsgált, ami 15 percnél rövidebb ideig tartott.

A vizsgálat közben egyáltán nem éreztem fájdalmat. Az orvosról azt lehet mondani, hogy bámulatosan kedves, fölöttébb figyelmes és szakmájának kiválósága.

Az ár-érték aránnyal mélységesen meg vagyok elégedve.

Aprólékos: 10/10
Kedves: 10/10
Ajánlanám: Igen!

VIZSGÁLAT ÉS KEZELÉS

9.7Jászberény - 2019.02.22.

Az időpontfoglalás egyszerű volt és pillanatok alatt kaptam időpontot, majd a rendelőben 15 percnél keveseb volt a várakozási idő.

Hiányoltam az alaposságot, körültekintést a vizsgálatban, mely nagyjából 5 percig tartott, ezt követően az orvos tisztán, jól érthetően és teljes mértékben megnyugtatóan beszéltünk meg mindent.

A vizsgálat és kezelés egyáltalán nem járt fájdalommal. A kezelést nagyjából másfél hét fájdalommal járó lábadozás követte.

Amelett, hogy az orvos módfelett kedves, gondos és elképesztően felkészült.

A terápia nem oldotta meg a próblémám. Nem vagyok teljesen elégedett az ár-érték aránnyal.

Kedves: 10/10
Precízitás: 6/10
Ajánlanám: Igen!

HASI ULTRAHANG VIZSGÁLAT

10Jászberény - 2018.12.09.

Rugalmasság

Várakozási idő

Az időpontfoglalás egyszerű volt és pillanatok alatt kaptam időpontot, a rendelőben több, mint fél óra várakozás után fogadtak csak.

Az orvos aprólékosan megvizsgált, ami kicsivel több, mint 5 percig tartott, utána világosan, jól érthetően és abszolút biztonságot adóan tájékoztatott.

A vizsgálat teljesen fájdalommentes volt. Az orvosról azt lehet mondani, hogy bámulatosan finom modorú, alapos és kimagaslóan felkészült volt szakmailag.

Az ár-érték arány példás.

Lelkiismeretes: 10/10
Szakmaiság: 10/10
Ajánlanám: Igen!